Gene Keys - Skyggearbejde

“Every shadow contains a gift”

Malmstrøm Zen rocks

“Everyone is gifted, but some people never open their package”

— Unknown

Den indre skyggerejse

Formålet med skyggearbejdet er at vi kan komme mere hjem til os selv. At få skrællet de lag af der begrænser og hæmmer os. At stå bedre ved os selv og vores grænser. Uden stress, angst og depression. Med mere liv, glæde og lethed i hverdagen. 

Malmstrøm

Hvilke potentialer gemmer du på?

Vi er alle kommet til denne verden med en enormt potentiale. Et potentiale der har stor betydning både for os selv og for verdenen omkring os. Hver især indeholder vi unikke gaver der f.eks. kan være med til at skabe mere balance, kærlighed og glæde hos os selv og dem omkring os. 

Men før vi kan udleve og udforske vores eget indre potentiale og vores gaver, skal vi på en indre rejse. En rejse der tager os ind og heler de sår, vi også har med os indeni..

Det er en spændende og virkelig magisk rejse, der tager os dybt ind i vores lag af overbevisninger, historier og forsvarsmønstre. 

   

 

Rejsen gennem skyggelandskabet

 

Det er en rejse der tager os til de steder i os selv hvor vi vibrerer med en lav energi frekvens og hvor vi er fastlåstelåste. Det er her vi dømmer, føler vi er for meget eller for lidt, føler skyld, skam eller måske bare har en grundlæggende følelse af forkerthed.  Det er med andre ord en rejse ind i vores skygger. Alle skygger rummer et potentiale. Et potentiale der kan komme til udtryk når vi får frigjort og integreret vores skygger i os selv.  

I takt med at vi bliver mere bevidste om vores skygger og formår at rumme dem, øger vi hastigheden vores celler vibrerer med. Man kan sige at vi får mere energi og mere plads inden i. Det bevirker også at vi gradvist åbner vores hjerter mere og kan både modtage og udsende mere kærlighed og ren energi til dem omkring os. Det er derfor utroligt givende og meningsfuldt at arbejde dybt med sig selv.

For nogen kan det måske lyde en smule mystisk at vi er påvirket af energi på denne måde, men det er meget virkeligt og videnskabeligt dokumenteret at vores celler vibrerer og påvirkes på forskellig vis af vores omgivelser.

 

Tegn på at vores skygger er aktive:

Når vi optræder på en ikke- kærlig og dømmende måde, er det tegn på en skygge er aktiv. Nogle af vores skygger kan vi være meget bevidste om, mens andre kan være skjulte eller endda forklædt. Går du med undertrykte følelser, har svært ved at sætte grænser, føler mere eller mindreværd, eller stædigt holder fast på din mening og syn på en situation så er det et tegn til dig om at den af dine skygger er aktive. 

Malmstrøm

Gene Keys

Gene Keys - Shadow

Her en video fra grundlæggeren af Gene Keys, Richard Rudd. Om det enorme potentiale der ligger i at arbejde med vores skygger. 

Gene Keys Guide

Hvilke temaer og skygger har du med dig? Og hvad er dit potentiale?

Hvis du er interesseret i at vide mere om hvilke skygger du har med dig – og ikke mindst dine potentialer og gaver, er du velkommen til at booke en Gene Keys session hos mig. 

Her vil vi kigge på hvilke medfødte skygger/udfordringer du har med dig, og hvordan de udspiller sig i dit liv lige nu. Vi vil også se på det potentiale og de gaver du har med dig og hvordan du kan komme ind til din egen sandhed og få dine unikke gaver mere frem. 

Logoorangre.png

Hyppige spørgsmål

Herunder finder du svar på hyppige spørgsmål vedrørende Gene Keys

Hvordan foregår en Gene Keys session?

En session kan enten foregå online via zoom eller i min klinik i Århus. Sessionen varer 90 minutter og vil, udfra dine fødselsoplysninger, give dig et præcist billede af hvilke temaer og skygger du har med dig fra din fødsel. Sessionen tager også udgangspunkt i din situation her og nu, så du kan få indsigt i hvad du kan arbejde med i din egen helingsproces.   

For at lave din profil, har jeg brug for at få oplyst din fødselsdato, hvor du blev født samt fødsels tidspunkt.

Hvad er Gene Keys?

Gene Keys er en visdom der både har røddder i ældgamle traditioner såvel som i videnskaben.

Formålet med Gene Keys er, at vi hver især får integreret de sider af os som ikke er i balance, så vi kan leve mere frit, spontant og kærligt. Det er et intelligent udviklet system der viser os vores egne skygger og kærligt guider os til at rumme og integrere de sider af os vi endnu ikke har fået helet i os selv.

Hvad kan man se i en Gene Keys profil?

Gene Keys profilen viser dig de medfødte gaver, potentialer og skygger du har med dig. Det er lidt ligesom et kort der viser vejen ind til de steder vi skal have helet. I takt med at vi heler vores indre sår, vil vores gaver komme frem. Med Gene Keys kan vi se hvor vi er henne i vores udvikling og hvad der vil gavne os hver især at kigge mere på. 

Hvad er min baggrund i Gene Keys?

Jeg har igennem en årrække selv arbejdet intensivt med mine egne  skyggesider og forsvarsmønstre. Da jeg begyndte at arbejde med Gene Keys fik jeg pludselig “et kort over mit indre” og nogle meget konkrete værktøjer til selv at arbejde med mine skygger. 

Da jeg selv har fået usandsynligt meget ud af at arbejde med Gene Keys (og stadig gør), har jeg gennemgået et certificerings program som Gene Keys guide.

Som navnet antyder, kan jeg derfor fungere som en støtte og vejleder for andre der nysgerrige på at gå denne vej. Jeg afholder både 1:1 sessioner online og i min klinik, samt afholder workshops og forløb der integrerer Gene Keys i mit eget terapeutiske arbejde og i mine selvudviklingsforløb.  

Vil du vide mere – er du meget velkommen til at kontakte mig enten på telefon 6172 8076, eller via nedenstående kontaktformular. 

Har du yderligere spørgsmål til en Gene Keys Session, kurser og workshops, er du velkommen til at kontakte mig.

+45 6172 8076

Mandag – Fredag 9:00 – 20:00 

Østergade 1. 1 sal. 8000 Aarhus C.
mail @ sorenmalmstrom.dk